Monday 13 May 2013

Nu plastic zakken op maat beschikbaar
Unknown07:13 0 comments







Nu meer en meer retailers op zoek zijn naar plastic zakken voor in te pakken en voor verkoop, is het aantal leveranciers gestegen. Er zijn verschillende soorten leveranciers op de markt en ze bieden zakken van plastiek en draagtassen in verschillende stijlen en designs aan. Heel wat leveranciers zetten hun catalogus online zodat klanten hun aanbod kunnen bekijken en eventueel een bestelling kunnen plaatsen.

Tegenwoordig bieden veel verkopers plastic zakken aan met de optie om deze naar wens aan te passen zodat de retailers een soort zak kunnen kiezen die aan hun noden voldoet en zo een gepersonaliseerde bestelling kunnen plaatsen. Dit is een zeer slimme optie die bedrijven de optie geeft om hun producten op een goede manier te marketen zonder extra investeringen. Van de keuze van design tot het printen, de klanten hebben alle keuze wanneer ze een bestelling doen.









About The Author UPI BAGS United Packaging Industry specialiseert zich in draagtassen, zakken en dozen uit alle materialen, ook snelle leveringen van kleine hoeveelheden zijn mogelijk. Facebook and Twitter

0 comments

Post a Comment