Thursday 6 June 2013

Tasjes | Draagtassen | Boodschappentas
Unknown03:48 0 comments



Plastic tassen zijn al jaren enorm populair, maar het belang en voordeel van papieren tassen mag zeker niet onderschat worden. Net zoals voor plastic tassen worden de papieren tassen veelvuldig gebruikt in winkels. Veel klanten verkiezen zelfs de papieren over de plastieken. Een plastic tas lijkt misschien het makkelijkst en handigst om te gebruiken, maar het heeft toch ook wel enkele nadelen. Of je nu naar een grootwarenhuis gaat, of naar de kruidenier in de buurt, de plastic tassen worden overal gebruikt om de aankopen mee naar huis te nemen, maar heeft u al eens stil gestaan bij de schade voor het milieu door deze plastic tassen? Want eens u hierbij heeft stilgestaan, gebruikt u ze nooit meer opnieuw!

Add caption


In tegenstelling tot de papieren tassen, welke niet schadelijk zijn voor het milieu en daarom ook heel veel gepromoot worden. Door hun als maar toenemende populariteit, vinden we daarom de papieren tassen in vele kleuren en met verschillende, moderne motieven. We vinden deze zakken niet enkele in alle kleuren en groten, maar ze zijn ook waterdicht, hetgeen ze ideaal maakt om te winkelen. Ze zijn niet enkel water bestendig, door de jaren heen zijn de productie technieken zo verbeterd, dat de papieren zakken zeer stevig zijn geworden, waardoor ze niet zo snel meer scheuren, waardoor ze ook geschikt zijn om zware zaken, zoals boeken en dergelijke, te dragen.
Een ander groot voordeel van e papieren tasjes is hun lage kostprijs. Tijdens deze tijden van recessie en economische crisis, is het handig meegenomen om ergens op te kunnen besparen. De kostprijs van papieren tassen is vaak lager dan deze van plastic en ze zijnn uitermate stevig, waardoor ze geschikt zijn als draagtas. Bovendien, hoef je niet bang te zijn dat kleine kinderen erin verstikken. De papieren tassen zijn in verschillende stijlen, prints en kleuren ter beschikking bij UPI bags. Het enige wat u moet doen, is door de collectie op hun website bladeren om uw gewenste design te vinden. Of u kan hen ook vragen om een ontwerp op maat te maken, compleet naar uwe exacte wensen. Plaats uw bestelling online of contacteer hen eerst voor een op maat gemaakte offerte.

Contact Information:
UPI Bags( www.upibags.com )
United Packaging Industry b.v.b.a
Martelarenlaan 15
B-3150 Haacht
Belgium

Email : Info@upibags.com
Tel :+32 16 61 90 15
Fax :+32 16 61 90 16
About The Author UPI BAGS United Packaging Industry specialiseert zich in draagtassen, zakken en dozen uit alle materialen, ook snelle leveringen van kleine hoeveelheden zijn mogelijk. Facebook and Twitter

0 comments

Post a Comment