Monday 25 November 2013

Bedrukte Kledinghoezen In Alle Formaten
Unknown03:30 0 comments

Bij bedrukte kledinghoezen denken we onmiddellijk aan de beschermende, plastic hoesjes die je krijgt bij de droogkuis ter bescherming van je pas gekuiste pak of jurk. We gebruiken deze hoezen ook om onze kledij fris en net te transporteren naar het werk of naar een of ander feest. Maar niet enkel voor privĂ© mensen zijn de hoezen nuttig. 

bedrukte kledinghoezen


Voor kledingwinkels kunnen bedruktekledinghoezen ook een zeer grote meerwaarde betekenen. Niet enkel ter bescherming van de net verkochte kledij, maar ook als een mooi reclamebord voor uw zaak. Bij aankoop de van nieuwe kledij proberen de mensen, de pas aangekochte items, zo lang mogelijk proper en onbeschadigd te houden. Daardoor zijn ze net meer geneigd om deze kledij mee te nemen in de meegeleverde bedrukte kledinghoezen. Dus waar de kleren verpakt naar toe gaan, daar gaat ook de kledinghoes naar toe, met uw logo, naam of zelfs adres of vermeld. Dit betekent automatisch gratis reclame. Maar wat kan u zo al vermelden op een kledinghoes? Wel alles. De producenten van bedrukte kledinghoezen zijn dezelfde makers van bedrukte tassen en bedrukte draagtassen. Voor al deze items zijn de mogelijkheden eindeloos. Van de vermelding van de winkelnaam en het adres, tot kleurrijke logo's. Dit hoeft zich niet te beperken tot een deel van de hoes, u kan een kledinghoes volledig van kop tot teen personaliseren. Het voordeel van in het oog springende, bedrukte kledinghoezen is dat na een tijdje, de mensen op het straat je hoezen beginnen te herkennen en er automatisch meer aan gaan denken.

kledinghoezen


Bekijk daarom de vele mogelijkheden van bedrukte kledinghoezen eens. Dit kan al snel door een paar klikken op het internet, de meeste firma's hebben een catalogus online staan, zodat u al snel aan het vergelijken kan slaan.

Contact Details:

United Packaging Industry b.v.b.a
Martelarenlaan 15
B-3150 Haacht
Belgium
Email : Info@upibags.com
Tel :+32 16 61 90 15

Fax :+32 16 61 90 16
About The Author UPI BAGS United Packaging Industry specialiseert zich in draagtassen, zakken en dozen uit alle materialen, ook snelle leveringen van kleine hoeveelheden zijn mogelijk. Facebook and Twitter

0 comments

Post a Comment