Thursday 6 June 2013

De rede om voor papieren draagtassen te kiezen.
Unknown03:49 0 comments



Papieren draagtassen winnen enorm aan populariteit in de detailverkoop. Want meer en meer producenten vervangen plastic door papier en dit met goede redenen. Papier is namelijk heel wat milieuvriendelijker dan plastic. Aangezien de consumenten, meer en meer overtuigd geraken van een groene aanpak, spelen de producenten daar uiteraard graag op in. Papier is ook heel makkelijk bewerkbaar, waardoor de klanten een ruime keuze aan opties hebben, om de papieren zakken volledig naar hun zin te personaliseren.

Papieren draagtassen kunnen voor heel wat zaken gebruikt worden. Waar vroeger nog vaak het argument werd aangehaald, dat papier niet sterk genoeg was, is dit niet meer aan de orde. Met de nieuwste technieken, worden zeer stevige papieren tassen gemaakt, die gerust kunnen wedijveren met de plastic zakken. Kies daarom voor de milieuvriendelijke optie en gebruik een draagtas van papier.
About The Author UPI BAGS United Packaging Industry specialiseert zich in draagtassen, zakken en dozen uit alle materialen, ook snelle leveringen van kleine hoeveelheden zijn mogelijk. Facebook and Twitter

0 comments

Post a Comment