Tuesday 12 November 2013

De Nieuwe Markt Van De Bedrukte Draagtassen
Unknown04:19 0 comments

Tegenwoordig hebben draagtassen een dubbele functie. Het functionele is daarbij uiteraard nog steeds primordiaal. Anderzijds wint het esthetische steeds meer aan belang. Vandaar dat men tegenwoordig ook steeds meer bedrukte draagtassen ziet, in tegenstelling tot vroeger waarbij vooral eentonige en onoriginele tassen schering en inslag waren. Een draagtas is niet langer louter een draagtas. Ze maken tegenwoordig deel uit van iemand zijn outfit, zoals een handtas of ander accessoire. Vandaar dat het belangrijk is als bedrijf om de modetendensen toch ietwat in het oog te houden. Met oubollige, onaantrekkelijke tassen wil men immers echt niet langer in de kijker lopen. Daarnaast gaat ook de kwaliteit van de zakken een grotere rol.

In veel winkels krijg je tegenwoordig geen draagtassen meer, tenzij je bereid bent er extra voor te betalen. Dit, en daarbij ook een ecologische drijfveer maken dat een groeiend aantal klanten ervoor kiest om bepaalde tassen ter hergebruiken. De tassen die ze opnieuw gebruiken, kiezen ze op basis van het design, de vorm, het materiaal en uiteraard ook de kwaliteit.

Bedrukte Draagtassen


Niemand wilt het nog meemaken dat je boodschappen doet en de plastieken zak doorscheurt wanneer je naar buiten loopt. Vandaar dat de pp woven draagtassen steeds populairder worden. Deze zijn immers uiterst geschikt om zwaar geladen te worden en scheuren in geval van normaal gebruik niet door. Ook de pp nonwoven draagtassen winnen aan belang. Zij kunnen namelijk ook zeer goed een zware belasting aan. Dit zijn dan ook tassen die vaak hergebruikt worden door de consument. Ze bestaan in verschillende formaten, zijn stevig en kunnen gemakkelijk en mooi bewaard worden. Ze nemen nauwelijks plaats in beslag, je kan ze bijvoorbeeld probleemloos meenemen in je handtas. Ze kunnen met of zonder versteviging gemaakt worden.

Contact Details:
United Packaging Industry b.v.b.a
Martelarenlaan 15
B-3150 Haacht
Belgium

Email : Info@upibags.com
Tel :+32 16 61 90 15

Fax :+32 16 61 90 16
About The Author UPI BAGS United Packaging Industry specialiseert zich in draagtassen, zakken en dozen uit alle materialen, ook snelle leveringen van kleine hoeveelheden zijn mogelijk. Facebook and Twitter

0 comments

Post a Comment