Tuesday 21 May 2013

De nood aan stevige PVC tassen.
Unknown23:42 0 comments


 

PVC tassen zijn herbruikbaar en duurzaam. In deze tijden van economische crisis en van besparingen, wordt bijna alles herbruikt. Dit is uiteraard ook een goede zaak voor het milieu. In de jaren 90 werd veel geproduceerd met het oog op een eenmalig gebruik. Denk maar aan onze grootwarenhuizen, waar je aan de kassa zoveel wegwerp zakjes maar meekreeg als gewenst. Die tijden zijn gelukkig gedaan.




Heel wat producenten van zakken hebben de herbruikbare PVC tassen aan hun gamma toegevoegd. Deze tassen kunnen een stevige belasting aan en hebben een klassieke luxueuze uitstraling. Ze beschikken ook over stevige nylon handvaten. U kan ook kiezen uit verschillende kleuren en ze zijn, indien dat door u zou zijn gewenst, volledig personaliseerbaar. Ook kan u kiezen uit verschillende maten. Neem snel een kijkje online in de catalogus en laat je overtuigen. 

About The Author UPI BAGS United Packaging Industry specialiseert zich in draagtassen, zakken en dozen uit alle materialen, ook snelle leveringen van kleine hoeveelheden zijn mogelijk. Facebook and Twitter

0 comments

Post a Comment