Monday 20 May 2013

Nu kunnen tassen ook op maat bedrukt worden
Unknown23:03 0 comments


     

          
      

Draag- en winkeltassen zijn nodig voor de retail en de productiesector. De meeste bedrijven willen producten op maat hebben en leveranciers die tassenbedrukken bieden nu tassen aan op basis van aanwijzingen en tips van de klanten. Tassen in grote hoeveelheden kunnen aangemaakt worden uit diverse materialen, van plastiek en papier tot herbruikbare materialen zodat de klant een waaier aan keuze heeft.


          

Leveranciers en fabrikanten die tassen bedrukken zetten een catalogus online waarin men de basistas kan vinden en  aanwijzingen kan geven over hoe zij hun tassen willen hebben. Dit is een van de meest eenvoudige en kostefficiënte manieren van marketing waarbij de klanten hun wensen kunnen aangeven. De keuze van materiaal voor dergelijke tassen hangt grotendeels af van het doel waarvoor de tassen gebruikt zullen worden.






About The Author UPI BAGS United Packaging Industry specialiseert zich in draagtassen, zakken en dozen uit alle materialen, ook snelle leveringen van kleine hoeveelheden zijn mogelijk. Facebook and Twitter

0 comments

Post a Comment