Monday 20 May 2013

De beste leverancier voor PP Woven tassen.
Unknown03:13 0 comments



     

     
Nog niet zo heel lang geleden, konden winkels en bedrijven kiezen tussen papieren tassen of plastic zakken. Veel keuze had men niet en de komst van herbruikbare, plastic zakken was het grootste nieuws in jaren in de sector. Vanaf toen zijn de ideeën blijven komen en zijn er een hele resem nieuwe prodcuten toegevoegd aan het gamma. Onder andere  PPWoven tassen zijn behoorlijk nieuw op de commerciële markt. Hoewel ze in het verleden reeds werden gebruikt in professionele context, zijn ze nu ook toegankelijk voor een groter publiek.


          

De  PP Woven tassen komen ook met een hele resem mogelijkheden. Zo zijn ze beschikbaar in verschillende afmetingen. Kan u ze bestellen in elke denkbare kleur en kan u ze van kop tot teen laten personaliseren. Zoals u zelf ziet is dit helemaal geen saai product. Neem gerust eens contact op met een producent voor nog wat meer informatie. 












About The Author UPI BAGS United Packaging Industry specialiseert zich in draagtassen, zakken en dozen uit alle materialen, ook snelle leveringen van kleine hoeveelheden zijn mogelijk. Facebook and Twitter

0 comments

Post a Comment