Friday 17 May 2013

Een tasjes leverancier tegen de beste prijs.
Unknown02:44 0 comments


        

De meeste winkels en detailhandels hebben op regelmatige basis nood aan tasjes en draagtassen. Voor die zaken is het dus van groot belang, dat zij over een betrouwbare producent beschikken, waar zij op regelmatige basis deze tassen kunnen bij bestellen en dit tegen de scherpste prijzen. Een producent van zo'n zakken moet dus extreem flexibel zijn en verschillende formaten en basismaterialen met elkaar kunnen combineren om tot de correcte samenstelling te kunnen komen.

      


Bekijk daarom zeker eerst eens de online catalogue, waar voorbedrukte tassen en alle opties voor helemaal personaliseerbare modellen staan weergegeven. Bij de meeste producenten betaalt u een instelkost voor uw bedrukking. Deze kost betaalt u normaal gezien maar een keer, zodat u bij een nieuwe bestelling enkel rekening dient te houden met het aantal stuks dat u wenst. Zoals in de meeste marktsegmenten, betaalt u minder per stuk, naargelang u een groter aantal bestelt. Maar, speel steeds op veilig bij de bestelling van uw tasjes en vraag bij elke order eerst een offerte op, zo kunnen er geen misverstanden ontstaan.







About The Author UPI BAGS United Packaging Industry specialiseert zich in draagtassen, zakken en dozen uit alle materialen, ook snelle leveringen van kleine hoeveelheden zijn mogelijk. Facebook and Twitter

0 comments

Post a Comment