Friday 20 December 2013

De Betere Keuze Voor Milieuvriendelijke Luxe Geschenkdozen
Unknown06:17 0 comments

Als u even rond kijkt in het grootwarenhuis, dan merkt u dat heel wat merken een speciale verpakking aanbieden voor hun producten. Ze doen er alles aan om de aandacht van de koper te krijgen. Luxe dozen en luxe geschenkdozen springen vaak erg in het oog, zeker bij speciale acties of rond de feestdagen, wanneer de luxe dozen kleurrijker zijn dan ooit. Waar het vroeger vooral de sterke drank producenten waren, die toen vaak metalen dozen gebruikten om hun dranken in aan te bieden, net zoals heel wat koekjes fabrikanten, zijn het nu de aanbieders van allerlei soorten verbruiksproducten die maar al te graag uw aandacht trekken.

Luxe Geschenkdozen


Door de hoge productiekost van de metalen dozen werden deze na enkele tientallen jaren vervangen door luxe dozen en luxe geschenkdozen. Deze worden vervaardigd uit de nieuwste beschikbare materialen, die heel wat goedkoper zijn om in grote aantallen te produceren. Dit is tevens ook het nadeel van onze maatschappij waar we in een absolute weg werp cultuur zijn terecht gekomen. Gelukkig maken verschillende producenten milieuvriendelijke luxe dozen en luxe geschenkdozen zodat de schade voor het milieu beperkt blijft.

Luxe Geschenkdozen


Sta daarom bij uw keuze van een producent voor luxe dozen en luxe geschenkdozen even stil bij zij die extra moeite doen om milieuvriendelijke luxe dozen te produceren. De milieuvriendelijke versies hebben ook alle mogelijke opties ter beschikking, gaande van kleurselectie tot maten van groot en klein. Er is dus zeker geen enkele rede bedenkbaar om voor schadelijke luxe geschenkdozen te kiezen.

Contact Information:
UPI Bags( www.upibags.com )
United Packaging Industry b.v.b.a
Martelarenlaan 15
B-3150 Haacht
Belgium
Email : Info@upibags.com
Tel :+32 16 61 90 15
Fax :+32 16 61 90 16
In Category :
About The Author UPI BAGS United Packaging Industry specialiseert zich in draagtassen, zakken en dozen uit alle materialen, ook snelle leveringen van kleine hoeveelheden zijn mogelijk. Facebook and Twitter

0 comments

Post a Comment