Tuesday 17 December 2013

Kledinghoezen Nu Ook Voor De Particuliere Mensen
Unknown04:12 0 comments

Als u even een kijkje neemt in uw kleerkast dan zal u snel merken dat u een aantal kleren in kledinghoezen heeft hangen. Dit is mogelijk omdat u net enkele stukken heeft laten kuisen bij een gespecialiseerde firma of omdat u een aantal favoriete stukken heeft waar u extra voorzichtig mee bent. Dit is een zeer veel voorkomende situatie bij heel wat mensen en gezinnen thuis. Voor de mensen heeft er zich de laatste jaren een nieuwe, behoorlijk goedkope oplossing zich ontwikkeld om wat leuke kledinghoezen te kunnen bekomen. Enkele producenten, die zich in het verleden voornamelijk bezig hielden met de productie en ontwikkeling van draagtassen, hebben kledinghoezen aan hun gamma toegevoegd.

kledinghoezen


U kan deze als particulier nu ook bestellen via de website van de producent. Zo bent u helemaal niet meer gebonden aan de saaie, doorzichtige hoesjes waarmee u nu maar al te vaak uw favoriete kledij beschermt. Deze zijn ook helemaal ook niet zo sterk als de al dan niet bedrukte kledinghoezen die u zelf kan bestellen. De producenten van draagtassen spelen daarom graag gretig op deze markt in. Vroeger waren de kledinghoezen enkel beschikbaar of interessant voor de bedrijven of winkels om hun verkochte kledij in mee te geven. De productie van deze kledinghoezen is heel wat goedkoper geworden waardoor particuliere mensen nu ook toegang hebben tot deze markt; Het is dan ook niet verwonderlijk da velen nu hun eigen kledinghoezen bestellen, vaak rechtstreeks bij de producenten. De producenten beschikken vaak ook over een eigen online shop waar u draagtassen en al dan niet bedrukte kledinghoezen kan bestellen.

kledinghoezen


Indien u nog niet overtuigd bent van de meerwaarde van uw eigen kledinghoezen kan u steeds even een kijkje nemen op de website van de producenten.


Contact Details:

United Packaging Industry b.v.b.a
Martelarenlaan 15
B-3150 Haacht
Belgium

Email : Info@upibags.com
Tel :+32 16 61 90 15

Fax :+32 16 61 90 16
About The Author UPI BAGS United Packaging Industry specialiseert zich in draagtassen, zakken en dozen uit alle materialen, ook snelle leveringen van kleine hoeveelheden zijn mogelijk. Facebook and Twitter

0 comments

Post a Comment