Friday 13 December 2013

Milieuvriendelijke Non Woven Draagtassen
Unknown05:29 0 comments

Vroeger had men niet al te veel keuze als men zakken of tassen moest gebruiken. De warenhuizen gebruikten de standaard plastic zakken, die jammer genoeg niet afbreekbaar zijn, en dus grote schade schade aan het milieu toebrachten. Vandaag zijn er non woven draagtassen, pp woven draagtassen tot de papieren en plastic bedrukte draagtassen.

Non Woven Draagtassen


Deze laatste zijn echter milieuvriendelijk in tegenstelling tot hun schadelijke voorouders. De meeste winkelketens hebben ongeveer tien jaar geleden ingezien, weliswaar onder publieke druk, dat het milieu belangrijk is. Menig campagnes van groene organisaties, met het hart op de goede plek, hebben ervoor gezorgd dat we zijn gaan inzien dat de volgende generatie ook een kans moet hebben op een toekomst op een groene planeet. Door deze evolutie zijn er milieuvriendelijke bedrukte draagtassen en herbruikbare plastic zakken ontstaan. Maar ook de non woven draagtassen en de pp woven draagtassen hebben aan populariteit gewonnen. Maar dit vooral omdat met de non woven draagtassen een nieuwe techniek werd geïntroduceerd. De non woven draagtassen zijn sterker dan de zijn geweven voorgangers. Sterkere materialen die op de markt komen verdringen altijd logischerwijs hun iets “zwakkere” voorgangers.

Non Woven Draagtassen


Moeten we daarom allen gaan kiezen voor non woven draagtassen of pp woven draagtassen? Helemaal niet. Er zijn nog tal van andere zakken en tassen die voor u interessant kunnen zijn. Denkt u maar eens waaruit u niet kan kiezen als u voor bedrukte draagtassen gaat. U kan natuurlijk ook de non woven draagtassen laten bedrukken, maar dit kan ook met plastic zakken, papieren tassen tot zelfs kledinghoezen en luxe geschenkdozen. Keuze te meer dus. En wat nog belangrijker is: voor de meeste opties bestaat er een milieuvriendelijk alternatief of oplossing.

Contact Information:
UPI Bags( www.upibags.com )
United Packaging Industry b.v.b.a
Martelarenlaan 15
B-3150 Haacht
Belgium
Email : Info@upibags.com
Tel :+32 16 61 90 15

Fax :+32 16 61 90 16
About The Author UPI BAGS United Packaging Industry specialiseert zich in draagtassen, zakken en dozen uit alle materialen, ook snelle leveringen van kleine hoeveelheden zijn mogelijk. Facebook and Twitter

0 comments

Post a Comment