Monday 9 December 2013

Shoppen Met Draagtassen
Unknown05:46 0 comments

Zonder al te seksistisch te willen klinken, maar als je aan een vrouw vraagt waar ze aan denkt bij het woord draagtassen, denkt ze vaak automatisch wel aan shoppen. Dit is en blijft voor vele vrouwen namelijk toch de favoriete weekend bezigheid. En terecht! Het brengt voor vele dames heel wat rust na een hectische werkweek en/of gecombineerd met het vele werk voor de kinderen. Dus een welverdiend dagje shoppen hoort er af en toe zeker bij.

Draagtassen


Weinig zaken zijn voor vele vrouwen dan ook leuker dan op een zaterdag namiddag, tegen sluitingstijd van de winkels, met een vele resem papieren draagtassen of bedrukte draagtassen naar huis terug te keren. Eens thuis worden deze draagtassen dan zorgvuldig uitgepakt. De kleren worden vaak nog een laatste keer geshowd voor de spiegel alvorens te worden opgeborgen in de kast voor een komende gelegenheid. De draagtassen worden meestal ook mooi bijgehouden. Daar is meestal een speciale plaats voor voorzien. In de keuken of in een of andere opbergkast worden deze bewaard om herbruikt te worden om boodschappen te doen of andere zaken in op te slaan. De meeste draagtassen van je favoriete winkels zijn papieren draagtassen of bedruktedraagtassen waardoor ze makkelijk van elkaar zijn te onderscheiden.

Koeltassen



Dat draagtassen voor buiten het shoppen dus zeer handig kunnen zijn is dus wel zeker. Wat de laatste jaren ook zeer belangrijk is geworden voor de bedrukte draagtassen van vooral onze winkelketens is dat deze milieuvriendelijk zijn. Waar papieren draagtassen dit al wel een tijdje waren is dit voor de overige draagtassen ook een must geworden. Recyclage blijft met het oog op een groene toekomst een absolute noodzaak. Gelukkig beseffen de meeste winkels dit ook en gaan zij mee met het groene gedachtengoed zodat de generaties achter ons ook een kans hebben op een mooie toekomst. 

Contact Details:

United Packaging Industry b.v.b.a
Martelarenlaan 15
B-3150 Haacht
Belgium
Email : Info@upibags.com
Tel :+32 16 61 90 15
Fax :+32 16 61 90 16
About The Author UPI BAGS United Packaging Industry specialiseert zich in draagtassen, zakken en dozen uit alle materialen, ook snelle leveringen van kleine hoeveelheden zijn mogelijk. Facebook and Twitter

0 comments

Post a Comment