Wednesday 4 December 2013

Stijlvolle Luxe Geschenkdozen
Unknown05:56 0 comments

De kerstperiode komt er weer aan. Tenzij je in AustraliĆ« woont is dit steeds een koude periode maar lopen de mensen toch met een smile op hun gezicht rond aangezien dit ook de geschenk periode is met vele feestjes en lekker eten. En die glimlach, die is terecht. Wie krijgt er namelijk niet graag leuke cadeautjes? Maar wat  kan een fantastisch cadeau wat verpesten? Een belachelijke of oerlelijke verpakking. Niets schrikt de persoon voor wie een cadeau bestemd is meer af dan het aanzicht van een mogelijk smakeloos en nutteloos cadeau. Speel daarom op zeker en kies voor luxe geschenkdozen.


luxe dozen


Want luxe geschenkdozen of luxe dozen kunnen een mooi cadeau fantastisch maken, maar ook een minder cadeau beter doen lijken. Versta me niet verkeerd, je hoeft uiteraard geen fantastische verpakking te kopen om te hopen met een flutgeschenk weg te geraken, maar het helpt wel. Als klant kan u al kiezen uit enorm veel verschillende modellen voor luxe geschenkdozen. Maar indien u ze aan te schaffen voor uw winkel of bedrijf heeft u misschien nog meer keuze. U kan uw luxe dozen namelijk laten maken volledig naar uw wensen. U kan kiezen uit allerlei formaten en eindeloos veel kleuren. Als dit nog niet voldoende is kan u wat dan ook op uw luxe geschenkdozen laten drukken. Een simpele boodschap, uw logo en naam of gewoon uw contactgegevens. Wat u wenst verschijnt op uw luxe dozen, zo simpel is het.


luxe geschenkdozen


Ga dit jaar voor meer dan simpel inpakpapier en verras uw vrienden, familie of klanten met cadeaus in luxe geschenkdozen. Zorg er dit jaar voor, dat uw cadeaus niet snel zullen worden vergeten. En denk eraan: de verpakking is even belangrijk dan de inhoud!

Contact Details:

United Packaging Industry b.v.b.a
Martelarenlaan 15
B-3150 Haacht
Belgium
Email : Info@upibags.com
Tel :+32 16 61 90 15
Fax :+32 16 61 90 16


In Category :
About The Author UPI BAGS United Packaging Industry specialiseert zich in draagtassen, zakken en dozen uit alle materialen, ook snelle leveringen van kleine hoeveelheden zijn mogelijk. Facebook and Twitter

0 comments

Post a Comment